Ο Τζόνι Ντεπ έφτιαξε συγκρότημα με τον Αλις Κούπερ

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Τζόνι Ντεπ δήλωνε κατά όσων ηθοποιών μπλέκονται με τη μουσική. Μπορεί ο ίδιος να έχει εμφανιστεί αρκετές φορές επί σκηνής παίζοντας κιθάρα δίπλα σε φίλους του, αλλά έλεγε ότι δεν πρόκειται ποτέ να δημιουργήσει συγκρότημα. Προφανώς, άλλαξε (låne penger) γνώμη.

Ο ηθοποιός, ο κιθαρίστας των Aerosmith Τζο Πέρι και ο Αλις Κούπερ αποφάσισαν να φτιάξουν το συγκρότημα Hollywood Vampires, όπως ανακοίνωσε ο τελευταίος. «Με ενοχλεί η ιδέα του στιλ: Ελάτε να με δείτε να παίζω κιθάρα γιατί με έχετε δει σε 12 ταινίες. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι», έλεγε πριν από μερικές εβδομάδες ο Τζόνι Ντεπ, αλλά το συγκρότημα είναι γεγονός.

Το όνομα Hollywood Vampires το έχει ξαναχρησιμοποιήσει ο Κούπερ για μία ομάδα σταρ οι οποίοι τα… έπιναν μαζί και σύμφωνα με τον ίδιο μεταξύ άλλων από αυτή την παρέα είχαν περάσει ο Ρίνγκο Σταρ, ο Τζον Λένον, ο Κιθ Μουν και ο Χάρι Νίλσον.

Ο Ντεπ έχει παίξει αρκετές φορές δίπλα σε φίλους του μουσικούς. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε εμφανιστεί με τον Αλις Κούπερ σε φιλανθρωπική εκδήλωση, ενώ το 2012 είχε κάνει φωνητικά σε τραγούδι των Aerosmith.

«Βλέπουμε ο ένας τον άλλο,» ο Cooper λέει για τον Depp. «Έχει γίνει στενός φίλος και συνεργάτης. Έχουμε κάνει πολλά εγγραφής μαζί πρόσφατα. Είναι πραγματικά ένας πολύ ταλαντούχος και ωραίος τύπος. Ο Johnny είναι ένας τύπος που δεν έχει να κάνει τίποτα? κάνει πράγματα επειδή θέλει (nyheter) να τα κάνει. Δεν είναι για το εγώ του.»

 

Την περασμένη εβδομάδα, το δίδυμο πήγε στη σκηνή, σε μια συναυλία όφελος στο Anaheim, Καλιφόρνια διοργανώθηκε από κιθάρα-maker Duesenberg, η οποία κατασκευάζει μια προσαρμοσμένη Johnny Depp μέσο, ως μέρος του μουσικού οργάνου εμπορική έκθεση NAMM. Joe Walsh, επίσης, ανέβηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια του σετ, αλλά, παρά το άστρο του, ο Κούπερ λέει ότι ήταν «πολύ ώριμο» σε σύγκριση με το περασμένο έτος, Γενικές show – το οποίο χαρακτήρισε Ντεπ παίζει με τον Κούπερ, ο Steven Tyler και η Μέριλιν Μάνσον – αλλά ήταν «εξίσου δροσερό.»